torsdag 1 januari 2009

Marathonresa för familjen Karlberg

Dagens stora händelse var att hela familjen skulle packa in sig i bilen och åka och möta familjen Karlberg på flygplatsen. Märk väl mitt tempusval ”skulle packa”.

Reiseleitern Jonas gick nämligen in på webben vid femsnåret i eftermiddags och kollade så att planet verkligen var i tid. Men det var det icke. Istället för att landa 19.35 så var den nya tiden 22.20.

Kan inte ens föreställa mig vad Philip och Stina sa och tänkte när de insåg att resan skulle stretchas ytterligare några timmar. Gissar att Moltas, knappt 1,5 år, endera har vunnit flygvärdinnornas gunst alternativt är inlåst på toaletten.

Idag har det återigen varit en kanonvarm dag – 34 grader på nyårsdagen är inte ofta man upplever. Kvällsbrisen känns extra välkommen. Kan nog bli ett välbehövligt nattdopp för Sverigeresenärerna när de anländer till Brisbane Street om en timme.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nu undrar familjen Ramfors hur det gick för Karlbergs att resa hela vägen till Australien? Och hur gick det för Moltas som är så liten? Det är ännu mer tomt på Tallet nu när varken Borgelins eller Karlbergs finns här. Stor kram från oss alla!

Cilla sa...

Moltas charmade flygvärdinnorna och de kom hit i osedvanligt gott skick med tanke på den långa resan. Oerhört imponerande!

Kram!