fredag 18 december 2009

Heta sanddynor, regn och possumbesök

Familjen Rudolphie har nu tillfälligt lämnat Sydney för egna Australienäventyr, och dessvärre tagit det fina vädret med sig. Idag har det regnat i stort sett hela dagen som kontrast till den heta gårdagen. SAND-surfingen, då de vuxna agerar sprintande dragoxar medan barnen sitter eller står på boogieboarden nedför en lång sanddyna, var av det varma slaget. Så varmt faktiskt att det knappt gick att springa barfota eftersom sanden brände rejält under fossingarna.

Gårdagens zoologiska upptäckt i trädgården var en liten livrädd possum som satt blick stilla i häcken vid poolen. Den såg inte alls läskig ut, utan tvärt om söt. Dessutom hade den en imponerande lång svans. Men den får HEMSKT gärna stanna där. Inget springande på terrassen om jag får be.

För övrigt har nu Jonas jobbat sin sista dag på kontoret, även om det nog blir några timmars jobb i början av nästa vecka - fast då hemifrån.

Rådande julstämning trots (på grund av) plastgran = nolla.

2 kommentarer:

Lotta Sandin sa...

Ehhh... vad är en possum?

Lena Alffram sa...

Jag vet vad en possum är, för när jag var och hälsade på down under hoppade och skuttade det possum lite varstans. Råttliknande djur stora som kaniner. Inte tycka om . . .