söndag 20 juni 2010

Zzztilla helg

Om jag någon gång framöver svarar följande på frågan om vad vi har för oss i helgen, så stirra mig stint i ögonen och fråga om hissen verkligen har gått hela vägen upp (ett välriktat slag mot huvudet funkar lika bra):
”Jasså i helgen, det är nog inget särskilt. Jo, just det…vi ska bara rensa garderoberna och skriva en utförlig inventarielista över rubb och stubb i vårt hem. Därefter blir det nog Alvins fotbollsmatch, klippning av gräsmattan och buskarna, försäljning av bilen samt besök av Theo och Anna som ska sova över.

Well, sedan står det visst födelsedagskalas på schemat med tretton sockerstinna barn och en piñata som troligtvis vägrar att gå sönder, inklusive tårtbakning och allehanda lekförberedelser. Direkt efter kalaset avrundar vi nog söndagen med en middag för hela familjen Dahlstrom.

Jo, det var så sant – vi kommer troligtvis att nalla lite på sömnen genom att titta på kronprinsessans bröllop respektive följa en spännande fotbollsmatch som spelas på andra sidan jordklotet och därför inte riktigt genomförs under dygnets egentliga vakna timmar. Och för att toppa det hela så måste jag nog styra upp Annas presentutdelning som lär drar igång vid fyratiden på söndagmorgonen eftersom Anna säkert får för sig att det är morgon då. Uppstigning klockan sex för barnen med tillhörande ljudnivå blir det nog också.

Annars, så är det nog inget speciellt tror jag. Ska vi kanske hitta på något?”

1 kommentar:

moments sa...

Nu får du nog ta igen dig! KRAM