måndag 17 augusti 2009

Oviss simframgång och dundermuskler

Nu håller vi tummarna så knogarna vitnar. Idag testades nämligen Alvin på simningen om han kunde flytta upp till Jacks grupp (vilket skulle göra lektionerna något roligare...). Huvudläraren som testade honom var retligt nog försvunnen när vi lämnade simhallen så vi lyckades aldrig reda ut ifall han klarade det eller inte. Kommer med största säkerhet att möta honom i morgon då Vilma simmar. Spänningen är olidlig!

För övrigt vill jag bara skryta om vår dotter också. Idag på gymnastiken hängde Vilma med händerna i en stång som satt så högt att hon inte kunde nå marken. Hon började med båda händerna på stången varefter hon tog ner ena handen och touchade låret varpå den återigen skulle ta tag i stången. Därefter var det andra handens tur. Om ni har rätt bild framför er så hänger alltså Vilma med ömsom vänster och ömsom höger hand i stången.

En pappa bredvid oss applåderade sin dotter som klarade av elva. Vilma Cecilia Borglin klarade av trettio (30)! Dessutom har hon lärt sig att knyta skosnörena, något hon är mäkta stolt över och gärna visar för Alvin. Han har nämligen lärt sig en ”fuskvariant” som innebär att man gör två öglor som man sedan knyter (vårt fel såklart, men han lyckades aldrig få till den ”rätta” knycken när vi i panik lärde honom att knyta skorna lagom till skolstarten).

Och jag har ännu en Blokusseger i bagaget. Aaaahhhh, livet leker!

Inga kommentarer: