söndag 4 april 2010

Easter Sunday

Årets upplaga av Easter Sunday skiljde sig inte märkbart från fjolårets. Och varför ändra på ett vinnande koncept med picknick tillsammans med familjen Dahlstroem och deras vänner, vars höjdpunkt var barnens äggjakt i skogen. Sockerschocken blev även detta år märkbar och barnen fick långvarig energi utöver det vanliga Duracell-läget.

Nytt för i år var bröderna Borglins kanotutflykt på morgonen under vilken de fick syn på två levande pingviner och en som redan själsligt hade farit till pingvinhimlen – rent fysisk låg den och guppade bland vågorna. Dessutom lyckades grabbarnas hökögon få syn på en örn som svävade över dem. De har ju inte scoutbakgrund för intet.

Ett annan nyhet var springrundan som Pernilla och jag gjorde på eftermiddagen och som höll oss sysselsatta i prick en timme. Kanske inte helt korrekt uppladdning med chokladägg och öl… Pust!

Den största nyheten för alla på 5 Brisbane Street var nog insikten vid lunchtid om att New South Wales har sommartid sedan igår. Hör kanske till de saker som man bör ha koll på. Well, även solen har sina fläckar.

Inga kommentarer: