söndag 23 maj 2010

Kletig väggklättrare

Nu har det regnat mer eller mindre nonstop i en vecka. Och vi snackar inte duggregn utan skyfall. Om det händelsevis skulle ösa ner i natt igen så kommer poolen att svämma över och allt possumbajs som ligger vid poolkanten kommer att ligga och guppa i vattnet i morgon bitti.

Det blir overkligt fuktigt även inomhus när regnet öser ner. Fönstren är konstant täckta av kondens och kläderna som hänger på tork, ja de hänger där en bra stund. Jonas plockade fram en kavaj som skulle flyga med honom till Paris idag och den var alldeles täckt av mögel. Det luktar nicht so gut alls i garderoberna, om man säger så.

Tror ni att jag överdriver? Då kanske följande påstående kan verka som bevis: igår kväll såg jag något i ögonvrån på väg in till badrummet som fick mig att stanna upp mitt i steget. Ett par decimeter från golvet jobbade sig en fyra centimeter lång snigel upp för väggen.

Fräscht.

1 kommentar:

Lotta Sandin sa...

Sa dar ser det ut pa vara rutor ocksa nar vi haft aircondition pa for lange. Och da ar det torrt inne i jamforelse med ute. Vi har garderobsdorrarna oppna konstant. Annars blir kladerna grona.