lördag 24 maj 2008

Biljakten påbörjad

Scheisse. Vårt försök att pruta på New York-lyan gick inte hem. Men, som de nordbor vi är så har vi is i magen - priset var verkligen på tok för högt. Ingen borde rimligtvis vilja betala det begärda. Kvar återstår alltså för ägarna att slutligen be på sina bara knän att vi tar den - för VÅRT pris!

Idag inledde Jonas och kusin Johan den stora biljakten. Är, helt ärligt, extremt ointresserad av bilar. Mina åsikter sträcker sig i stort sett till val av färg. Och att den ska vara säker. Och så miljövänlig en bil nu kan vara.

Det sistnämnda verkar inte ha slagit igenom på den australiensiska marknaden. Johan nämnde något om Borneos regnskogar som avverkas i en ryslig fart för att vi ska få... eh, ja något mer miljövänligt bränsle (vad det nu kan vara). Han lät inte övertygad om att det var rätt väg att gå. Antar tyvärr att dagens elbilar har lite kvar att önska när det gäller förmågan att köra ut i stora vida bushen utan att behöva ladda batteriet var tjugonde kilometer.

Dagens biljakt resulterade i ett begagnat tennisracket från ett garage sale som de passerade. Jonas verkade nöjd med det i alla fall!

Inga kommentarer: