fredag 2 oktober 2009

Arty Farty junior

Fanfar:
- Tuttediluttediduuuu!!!

Det är en stor dag idag. Det är nämligen sista dagen på årets tredje termin, så nu väntar två veckors efterlängtat lov. Dagen till ära ordnade barnen en konstutställning för alla nära och kära. Denna termin har andragluttarna nämligen läst om konst i olika former och som avslutning på detta fick barnen i uppgift att göra sina egna tolkningar av olika kända verk.

Alvin satsade på ingen mindre än Salvador Dalí och dennes målning The Persistance of Memory (de där smältande klockorna, ni vet). Utifrån bilden skissade den unga konstnären upp huvuddragen för att sedan måla med akrylfärg. Han blev mycket nöjd med resultatet, därför har han också längtat efter denna dag då alla ska kunna beundra hans alster. Ni som inte kunde vara med få nöja er med att beskåda hans verk här.

Ikväll får vi besök av familjen Ehrströms som bor på Nya Zealand, men som ska semestra i Australien ett par dagar. Kan det möjligtvis bli bbq-tema till aftonen. Jajamensan!

4 kommentarer:

Lena Alffram sa...

heja Alvin.De klockorna var inte att leka med. De passar fint till sommarens konstutställning i lusthuset. Jag önskar dig ett skönt lov.Kram

Cilla sa...

Fint som snus, det!
Kram från oss alla

haboborna sa...

Du ska måla hela världen lille Alvin
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha
Pussar och kramar till er alla
Mormor och morfar

Cilla sa...

Coolt, hälsar Alvin.