tisdag 21 april 2009

Tennis, fiskbullar och gruvarbete

Ögonblicksskildring från Brisbane Street kl 17.45:

Alvin är trött efter dagens tennisskola (gick igår också) och besviken på att han inte får sova över hos Jack idag. Sitter och bygger lego medan han väntar på middagen.

Vilma snorig. Hon har blivit helt frälst i kapitelboken om Håkan Bråkan och vill att jag ska läsa den om och om igen.

Båda barnens tålamod sattes på prov nu i eftermiddags då de var tvungna att hänga med till bilverkstan och hämta bilen som Vilma och jag lämnade in i morse. Alvin smugglade med sitt Nintendo DS och Vilma och jag läste veckotidningar medan bilen justerades in i det sista.

Jonas hade sin första telefonkonferens klockan sex i morse. Fick ett sms för några timmar sedan om att han var dödens trött (svårt att veta om han drog på mungiporna efter mitt svar om att han ska sluta gå upp så förbaskat tidigt om morgnarna). Sms-ade nyss och undrade när han skulle bli utsläppt från gruvan. Inget svar, vilket betyder "möte".

Potatisarna kokar och barnen ska få Abbas fiskbullar med dillsmak, inköpta i den nordiska designbutiken nere i Manly. Kostade en mindre förmögenhet.

Jag funderar på hur Jonas och min fisk ska tillredas. Under tiden lyssnar jag på A Camp.

Ute har det regnat till och från idag (på tennisen fick de tydligen titta på en film när det öste ner som mest). Nattetid börjar det bli RIKTIGT kallt. Varför, varför, varför kan de inte bygga isolerade hus i det här landet?

3 kommentarer:

moments sa...

Jag har också en sån där dag.... Inte alltid på topp, men så är livet helt enkelt.

Lina sa...

Hello, låter ju sådär...

Vad exakt är RIKTIGT kallt?? Det va -6 grader när jag gick upp imorse. Trodde det va vår här... solen skiner i alla fall, men va fan hjälper det när man sitter på jobbet? Nu vill jag ha sommarlov!

Hoppas att du mår bra i regnet.

KRAM

Cilla sa...

Hrm. Hur ska jag nu säga det här utan att låta som en klenis? Det är kanske 15 grader ute nattetid och 20-22 dagtid när solen skiner.

Men det KÄNNS kallt på natten, jag lovar!