måndag 9 juni 2008

Bajs e kul

Vilma: Jag vet vad ”bajs e kul” är på engelska.
Cilla: Eh, ja?
Vilma: Cykel!

Som de nya anglosaxiska rojalister vi är, så har vi firat Queens Birthday (nej, det är inte rockgruppen som avses) genom att titta på en surftävling vid Manly beach, badat i Manlys pool (Jonas och barnen plaskade runt, medan undertecknad huttrade i duggregnet) och avslutningsvis avnjutit Tomokos nygräddade semlor (!).

3 kommentarer:

Lina sa...

Cilla, vad har hänt i min favvo-blogg??? Vad ska jag nu roa mig med när jag inte kan läsa här??

KRAAAAM

Eva-Lotta sa...

Ja, vi saknar Vilma och alla hennes roligheter. Och vi saknar er också här på gatan. Vad har hänt här då? Jo, om ni inte visste det så har Stina och Philip gift sig i överraskning i samband med barnens dop. KUL! Lovisa har gjort värsta Vilma-grejen, nämligen petat in småsten i öronen. När två läkare inte fick bort dem fick vi åka till akuten, sitta och vänta hela natten, söva ner och sedan plocka ut fyra stenar.... Men slutet gott, allting gott!
Nya flickan i ert hus, "Forsina", behandlas som en drottning på gatan och alla vill vara med henne så stackarn har blivit helt skygg nu! Barnen slåss om vem som får hålla henne i handen mm. Men det är ju tur att det inte är tvärtom.

Cilla sa...

Lovisa, Lovisa!!! Det var lite otippat att HON skulle göra en sådan sak. Tur att det gick bra till slut. Gissar att det var lite svettigt där ett tag.

Kram! / C