onsdag 4 juni 2008

Regnridåer och kastvindar

Nu har vi kommit in i vintermånaden juni. Idag bjuds det på spöregn och orkanvindar (åtminstone så blåsigt att inte den endaste surfare syns till – och det vill inte säga lite, det).

Kusin Johan bekymrar sig lite över att vi kom till Australien nu när vädret är som sämst. Men till saken hör att man fortfarande ser folk i shorts (exempelvis Alvin) och flipfloptofflor (vanligtvis jag).

Johan tog oss med till ett shoppingcenter som får såväl A6- och Kista Centrum att kännas som friggebodar. Det blev ett traditionsenligt besök i leksaksaffären (och det lika traditionsenliga tjatet om att få köpa en massa leksaker, vilket alltid triggar den mest kolugna föräldern till ett lågmält, men inte desto mindre hjärtflimmeraktiga, utbrott) och ett litet lunchintag i den stora Food Courten som kunde erbjuda något för alla smaklökar.

Just nu roar sig barnen med diverse högljudda hopp- och klätterlekar. Inomhus.

Då får man roa sig med att längta efter vår första semesterresa som troligtvis går till någon av Fidjiöarna. Och dessa tankar kan ju få vem som helst att bli varm inombords – vinterstormarna till trots!

2 kommentarer:

Lina sa...

Inte nog med att du får bo i känguru-land. Nu får du åka till Fiji oxå!! Livet är bra orättvist.... :-)

KRAM

Cilla sa...

Some got it and some ain´t ;-)

Fast maken till regnväder har jag nog aldrig sett - inte direkt det väder jag läser om att ni har det hemmavid.

Kram / C