tisdag 3 juni 2008

Husletandet har upphört

Nu är husletandet över – New York-lyan är vår! Och eftersom man inte direkt fintar upp Jonas på läktaren när det handlar om att förhandla priser, så fick vi den för ”vårt” pris. Bländande!

Alvin är lite besviken eftersom vi faktiskt har sett ett hus som var ÄNNU bättre (och den uppfattningen delar vi alla); fler rum, något fördelaktigare läge, tre gånger så stor trädgård och en gigantisk studsmatta (det var studsmattan som fick flest poäng, enligt Alvin). Men nu snackar vi om att vi har blivit ruskigt kräsna! Det andra stället hade för övrigt ingen japansk liten fontän som sprider god karma dagarna i ända – och det har ju vårt hus! En klar ”bra-att-ha-sak”!

Området heter Fairlight (Brisbane Street heter själva gatan, om någon vill leta upp det via Google Earth) och ligger väldigt nära Manly där vi bor nu. Tar nog 7-8 minuter härifrån.

Inflyttning om två veckor och kontraktet gäller i 14 månader – sedan omförhandlar man på nytt (gissa om de redan nu laddar för en prishöjning…).

Närmaste skola ligger på promenadavstånd, och vår husletarhjälp Sue håller som bäst på att skaka fram lite olika dagisalternativ i närheten. Besök i skolan står närmast på schemat.

Så, alla som är sugna på att se denna lya live – boka biljett nu!

Inga kommentarer: